Welkom bij Café De Zevende Hemel in Kapellen

 

Café De Zevende Hemel in Kapellen,

gezellig genieten van aangenaam gezelschap en een fris biertje

Café De Zevende Hemel (Kapellen), een begrip voor de levensgenieter

In Café De Zevende Hemel voelt elke klant zich meteen thuis. Ons café is al jarenlang een begrip in Kapellen. In mei van 2016 namen Quanita en Günther het café over en bliezen het nieuw leven in. Je kan bij ons elke dag van de week – behalve maandag – terecht voor een smakelijke versnapering en een overheerlijk fris biertje. We openen onze deuren om 9.00 uur en sluiten pas als de laatste klant naar huis gaat.

 

Als jij zorgt voor je aanwezigheid, zorgen wij voor een leuk streepje muziek en een hartelijk onthaal. Je kan gerust met de wagen komen, want we beschikken over een ruime parking voor tot wel 20 auto’s. Schijnt het zonnetje? Neem dan plaats op ons zonneterras. We bedienen je op je wenken en zorgen ervoor dat je niets tekort komt.

 
 

Gezellig café met terras en parking (Kapellen)

Onze deuren staan voor iedereen open. Je vindt dan ook een divers gezelschap terug in onze zaal of op ons terras. In het weekend lassen vele fietsers en motorijders bij ons een welverdiende rustpauze in en genieten van een koel drankje of een klein hapje. We beschikken ook over een feestzaal voor tot wel 120 mensen. Ideaal voor al je feesten en gelegenheden!

 

Om onze klanten in de watten te leggen, organiseren we regelmatig leuke evenementen – zoals een rockbandje dat komt spelen voor de verjaardag van één van onze trouwe klanten. Bij feestjes en evenementen zetten we ook onze hamburgerkraam op, zodat iedereen kan smullen van een versgebakken burger. De kraam is bovendien ook te huur voor al uw feestjes in de provincie Antwerpen!

 
 

Onze plannen

Onze klanten zullen in de toekomst nóg liever naar Café De Zevende Hemel komen. We zullen immers onze keuken grondig vernieuwen, zodat we u vanaf volgend jaar superlekkere hapjes en gerechtjes kunnen serveren. Bovendien krijgt ook ons terras een grondige opfrisbeurt. Genieten van het zonnetje wordt zo nog fijner.

 

Zin in onze lekkere streekbieren – zoals een heerlijke La Chouffe – of op zoek naar de perfecte drankpauze tijdens uw fietsrit in Kapellen? Kom langs bij Café De Zevende Hemel!